AKTUELNO:

Almanah PUT plus 23/24 izašao je iz štampe 1.6.2023. godine i predstavljen stručnoj javnosti na 3. Regionalnom seminaru "Niskogradnja i saobraćaj 2023". Prva faza distribucije širom regiona trajaće tokom juna 2023. godine. Nakon toga, almanah u elektronskom obliku biće moguće preuzeti sa ovog sajta.

 

Srdačan pozdrav,

Đorđije Kujundžić, glavni i odgovorni urednik

 

 

 
PutPlus

Jedna od osnovnih aktivnosti agencije PUT plus jeste izdavaštvo. Namera nam je da autori stručnih knjiga i publikacija dobiju pouzdanog partnera koji će na kvalitetan način odgovoriti modernim zahtevima izdavanja literature iz svih oblasti građevinarstva.

Imajući u vidu činjenicu da je niskogradnja relativno slabo zastupljena kada su u pitanju specijalizovana štampana izdanja, a kako je do sada bila u fokusu naših interesovanja, ideja o realizaciji projekta PUT plus, kao almanaha putarske i železničke industrije u regionu bivše Jugoslavije, činila se sasvim logična. Prvo izdanje objavljeno je juna 2014. godine.
Edukacija

Agencija PUT Plus je specijalizovana za kompletnu organizaciju stručnih predavanja i seminara iz svih oblasti građevinarstva. Do sada je uspešno organizovano preko 70 seminara, na kojima je učestvovalo više od 2500 inženjera i ostalih stručnjaka iz Srbije, Crne Gore, Makedonije, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Hrvatske i Austrije.

Pozivamo građevinske i saobraćajne inženjere, urbaniste kao i stručnjake ostalih profila koje rade u građevinarstvu da predlože teme i profesore/predavače koje bi želeli da slušaju u organizaciji PUT plus-a. Seminari se mogu organizovati kako u Beogradu, tako i svuda u regionu gde postoji interes za ovakvom vrstom edukacije.

Vesti